095/803-9749
europrodaja@europrodaja.hr

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVU ROBU!

Francuski radijatori Thermor                 FRANCUSKI RADIJATORI ATLANTIC

BESPLATNA DOSTAVA!
 Električni konvektori Atlantic - Francuski radijatori Atlantic

Električni radijatori Atlantic su električni konvektorski radijatori opremljeni preciznim elektronskim termostatima te zbog toga nema toplinskih gubitaka, a samim time i potrošnja je manja. Atlantic konvektori su modernog dizajna te se uklapaju u svaki prostor, odlikuje ih brzo zagrijavanje prostora uz izuzetno ugodno širenje topline po prostoru.

Atlantic konvektori ne sadrže motor, niti ventilator, nisu ispunjeni nikakvim medijima (ulje, voda, glikol itd.), već direktno zagrijavaju zrak u prostoriji i sva utrošena energija se isporučuje u prostor koji se zagrijava i stoga nema nikakvih gubitaka u prijenosu toplinske energije.

Namijenjeni su za sve prostore, kao osnovno grijanje ili dopunsko grijanje.Rukovanje Atlantic radijatorima je jednostavno  Modernog su dizajna, zauzimaju malo prostora, a težina je od 5-10 kg ovisno o snazi i  modelu radijatora.

Atlantic konvektori ne isušuju zrak, ne podižu prašinu, ekološki je proizvod, pa ga mogu bez problema koristiti osobe sa dišnim tegobama i alergijama.

Uz pravilno rukovanje u odnosu na druge električne sisteme grijanja potrošnja je niza 20-30%.

Atlantic radijatori su usklađeni sa važećim normama sigurnosti EU, Sigurni su za korištenje i ne postoji mogućnost ozljeda djece ili starijih osoba. Jednostavni su za održavanje.

Atlantic električni konvektori imaju električnu zaštitu (IP 24) tako da  se mogu koristiti u kupaonicama i ostalim vlažnim prostorima. Atlantic konvektori se isporučuju u  2 modela: Atlantic F129 i Atlantic Altis Ecoboost 3 sa WIFI upravljanjem.

IZABERITE MODEL ATLANTIC RADIJATORA

Atlantic F129 električni konvektor

Atlantic Altis Ecoboost električni konvektor sa WIFI upravljanjem

atlantic konvektor, atlantic konvektoriatlantic radijatorikonvektori atlantic cijenakonvektor za kupatiloatlantic konvektori cijenekonvektori za grijanje cijenakonvektori cijena, konvektorski radijatori cijenanajbolji radijatori na strujunajbolji konvektori za grijanje, najbolji konvektori, konvektori iskustvanajbolji strujni radijatorikoji su najbolji električni radijatori, atlantic konvektori prodaja, konvektori atlantic cijena, atlantic električno grijanje. grijanje na struju, električno grijanje, grijanje, grijanje,atlantic ecoboost 3 wifi