095/803-9749
europrodaja@europrodaja.hr

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVU ROBU!

Francuski radijatori Thermor

Click to edit table header
BESPLATNA DOSTAVA!

ODVLAŽIVAČI ZRAKA

Odvlaživači ili isušivači zraka su električni uređaji koji smanjuju i reguliraju nivo vlage u zraku. Povećavaju kvalitetu zraka u prostoru i uklanjanju mirise plijesni te sprečavaju daljnji rast plijesni izvlačenjem vode iz zraka. Mogu se koristiti za kućanstvo, komercijalnu ili industrijsku uporabu. U ponudi imamo  više modela odvlaživača zraka različitih snaga i kapaciteta odvlaživanja. Uz pravilan odabir snage i kapaciteta odvlaživanja riješiti ćete se vlage, neugodnih mirisa i plijesni u prostoru.

 

KADA JE POTREBNO KORISTITI ODVLAŽIVAČ ZRAKA?

Odvlaživači zraka se koriste kada koncentracija vlage prostoru prijeđe 65%. Idealna razina vlažnosti prostora u kojemu boravimo i živimo je 50% relativne vlažnosti. Tolerantnim vrijednostima vlažnosti zraka smatraju se između 40% i 60%. Niža ili viša koncentracija vlage u zraku može se negativno odraziti na zdravlje ljudi.

Korištenjem odvlaživaća zraka umanjuje se mogučnost stvaranja gljivica i plijesni na zidovima i namještaju, a prostor u kojemu se boravi je puno zdraviji i svježiji.

  • Sprečavaju kondenzaciju stakala i zidova
  • Sprečavaju stvaranje zidne pljesni i gljivica
  • Održavaju idealnu vlažnost prostora
  • Osjećaj svježeg zraka
  • Pogoduju kod sušenja rublja
  • Pridonosi zdravlju ljudi i prostora    
 

Odvlaživač zraka Hyundai HDR 12 IVA

Hyundai HDR 12 IVA odvlaživać zraka je odličan u borbi protiv povišene vlage jer održava željenu razinu vlage u zraku u prostoriji u kojoj se nalazi. Korištenjem odvlaživaća zraka se smanjuje vjerojatnost razvoja plijesni i gljivica te je prostor ugodniji i zdraviji za boravak.

Ovaj odvlaživać zraka optimalan je za odvlaživanje u prostorijama do 35 m2. Odvlaživać zraka Hyundai HDR 12 IVA opremljen je ionizatorom zraka koji čini zrak u prostoru kvalitetniji i zraviji. Opremljen je plastičnim perivim filterom (filter protiv prašine). Upravljanje uređajem je jednostavno pomoću upravljačke ploče i prikaza postotka razine vlage prostoriji. Ako zaboravite isključiti odvlaživać uređaj će se sam isključiti kada se spremnik vode kapaciteta 1.6 l napuni do vrha, a za neprekidni rad možete ga priključiti na cijev za odvod kondenzata u odvod. Od drugih funkcionalnosti tu su timer za bezbrižan rad, automatska pametna kontrola vlage i način rada Dryer za pomoć kod sušenja rublja u prostoru

Hyundai HDR 12 IVA, odvlaživać zraka
Tehnički podatci:
Za prostore: do 35 m2
Radna tvar: R290
Napon: 230 V
Kapacitet odvlaživanja: 12 l 24 h (30 °C / 80 % RH)
Brzine ventilatora: 3
Ionizator zraka
Protok zraka: 114 (m3/h)
Spremnik za vodu: 1,6 l
Razina buke: 35/45 dB
Težina: 12 kg
Dimenzije (V׊×D) mm 441×334×224
Jamstvo: 24 mjeseca
 

Odvlaživač zraka Hyundai HDR 20 WIVA

Hyundai HDR 20 WIVA odvlaživać zraka je odličan za borbu protiv povišene vlage jer održava željenu razinu vlage u zraku u prostoriji u kojoj se nalazi. Korištenjem odvlaživaća zraka smanjuje se razvoj plijesni i gljivica te je prostor ugodniji i zdraviji za boravak.

Optimalan za odvlaživanje u prostorima do 52 m2. Hyundai odvlaživač zraka HDR 20 WIVA opremljen je ionizatorom zraka te je zrak u prostoru kvalitetniji i zdraviji. Odvlaživać je opremljen se dvije vrste filtera: plastični perivi filter (filter protiv prašine) i filter visoke gustoće koji pomaže u dodatnom filtriranju zraka protiv sitne prašine, peludi, prljavštine i ostalih sitnih čestica. Upravljanje uređajem je jednostavno pomoću upravljačke ploče i jednostavnog prikaza postotka razine vlage u prostoriji, a dodatnu mogućnost upravljanja i praćenje razine vlage moguće je putem Wi-Fi sučelja i pametnog telefona. Ako zaboravite isključiti uređaj, ne morate se brinuti, jer će se sam isključiti kada se spremnik vode kapaciteta 3 l napuni do vrha, a za neprekidni rad možete ga priključiti na cijev za odvod kondenzata u odvod. Ostale funkcije odvlaživaća su su timer za bezbrižan rad, automatska pametna kontrola vlage i način rada Dryer za pomoć pri sušenja rublja u zatvorenim prostorima.

Hyundai HDR 20 WIVA, odvlaživać zraka
Tehnički podatci:
Za prostore: do 52 m2
Radna tvar: R290
Napon: 230 V
WIFI upravljanje
Kapacitet odvlaživanja: 20 l 24 h (30 °C / 80 % RH)
Brzine ventilatora: 3
Ionizator zraka
Protok zraka: 168 (m3/h)
Spremnik za vodu: 3 l
Razina buke: 41/46 dB
Težina: 15,1 kg
Dimenzije (V׊×D) mm 510×350×245
Jamstvo: 24 mjeseca
 

Odvlaživač zraka Hyundai HDR 30 VA

Hyundai HDR 30 VA odvlaživać zraka je odličan u borbi protiv povišene vlage jer održava željenu razinu vlage u zraku u prostoriji u kojoj se nalazi. Korištenjem odvlaživaća zraka se smanjuje vjerojatnost razvoja plijesni i gljivica te je prostor ugodniji i zdraviji za boravak.

Optimalan je za odvlaživanje u prostorima do 73 m2. Hyundai odvlaživać zraka HDR 30 VA opremljen plastičnim perivim filterom (filter protiv prašine). Upravljanje uređajem je jednostavno pomoću upravljačke ploče i jednostavnog prikaza razine vlage u prostoriji. Ako zaboravite isključiti odvlaživać, ne morate se brinuti, jer će se sam isključiti kada se spremnik vode kapaciteta 6L napuni do vrha, a za kontinuirani rad možete ga priključiti na cijev za odvod kondenzata.

Ostale funkcije odvlaživaća su što su timer za bezbrižan rad, auto defrost i turbo režim rada.

Hyundai HDR 30 VA, odvlaživać zraka
Tehnički podatci:
Za prostore: do 73 m2
Radna tvar: R290
Napon: 230 V
WIFI: ugrađen
Kapacitet odvlaživanja: 30 l 24 h (30 °C / 80 % RH)
Brzine ventilatora: 3
Ionizator zraka
Protok zraka: 191 (m3/h)
Spremnik za vodu: 3 l
Razina buke: 48,5/50 dB
Težina: 17 kg
Dimenzije (V׊×D) mm 500×386×260
Jamstvo: 24 mjeseca
 

Odvlaživač zraka Hyundai HDR 50 VA

Hyundai HDR 50 VA odvlaživać zraka je odličan u borbi protiv povišene vlage jer održava željenu razinu vlage u zraku u prostoriji u kojoj se nalazi. Korištenjem odvlaživaća zraka se smanjuje vjerojatnost razvoja plijesni i gljivica te je prostor ugodniji i zdraviji za boravak.

Optimalan je za odvlaživanje u prostorima do 116 m2. Hyundai odvlaživač zraka HDR 50 VA je opremljen plastičnim perivim filterom (filter protiv prašine) koji uz to što sprječava ulazak prašine u mehanizam, ujedno i smanjuje njezinu razinu u zraku. Upravljanje uređajem je jednostavno pomoću upravljačke ploče i prikaza postotka razine vlage u prostoriji. Ukoliko zaboravite isključiti odvlaživać on će sam isključiti kada se spremnik vode kapaciteta 6L napuni do vrha, a za neprekidni rad možete ga priključiti na cijev za odvod kondenzata u odvod. Ostale funkcije odvlaživaća tu su timer za bezbrižan rad, auto defrost i turbo režim rada.

Hyundai HDR 50 VA, odvlaživać zraka
Tehnički podatci:
Za prostore: do 116 m2
Radna tvar: R290
Napon: 230 V
Kapacitet odvlaživanja: 50 l/24 h (30 °C / 80 % RH)
Brzine ventilatora: 3
Ionizator zraka
Protok zraka: 353 (m3/h)
Spremnik za vodu: 6 l
Razina buke: 48/49,5 dB
Težina: 19 kg
Dimenzije (V׊×D) mm 616×392×282
Jamstvo: 24 mjeseca
Click to edit table header
BESPLATNA DOSTAVA!

Odvlaživač zraka, odvlaživači zraka, odvlaživač, odvlaživać zraka akcija, odvlaživač zraka, odvlaživanje vlage, isušivač zraka cijena, odvlaživač zraka cijena, odvlaživaći prostora, odvlaživač prostorija, odvlaživači zraka akcija, odvlaživači vlage, aparat za odvlaživanje prostorija, električni odvlaživač zraka, odvlaživač prostora cijena, isušivači zraka cijena, električni odvlaživač, električni odvlaživač zraka cijena, hyundai odvlaživač zraka, hyundai isušivač zraka, odvlaživač vlage hyundai, hyundai odvlaživači

odvlaživač zraka akcija, odvlaživači zraka cijena, odvlaživač zraka, odvlaživači zraka akcija,  odvlaživač zraka cijena, odvlaživač, isušivač zraka, isušivači zraka, odvlaživanje zraka, odvlaživači prostora, isušivač vlage cijena, električni odvlaživač zraka, hyundai odvlaživač zraka, hyundai odvlaživač zraka, odvlaživači zraka klimatizacija hr, odvlaživači zraka elipso, odvlaživači zraka njuškalo, odvlaživači zraka pevex, odvlaživači zraka karlovac, najbolji odvlaživači zraka, vlaga u zraku, odvlaživanje prostora