Besplatna dostava
za svu robu

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVU ROBU!

Francuski radijatori Thermor


              THERMOR FRANCUSKI RADIJATORI

POPUST NA THERMOR RADIJATORE DO 22.4.2021.

 Električni radijatori Thermor - Francuski konvektori Thermor

Električni radijatori Thermor su električni konvektorski radijatori opremljeni preciznim elektronskim termostatima i te zbog toga nema toplinskih gubitaka, a samim time i potrošnja je manja. Thermor konvektori su modernog dizajna te se uklapaju u svaki prostor, odlikuje ih brzo zagrijavanje prostora uz izuzetno ugodno širenje topline po prostoru.

Thermor konvektori ne sadrže motor, niti ventilator, nisu ispunjeni nikakvim medijima (ulje, voda, glikol itd.), već direktno zagrijavaju zrak u prostoriji i sva utrošena energija se isporučuje u prostor koji se zagrijava i stoga nema nikakvih gubitaka u prijenosu toplinske energije.

Namijenjeni su za sve prostore, kao osnovno grijanje ili dopunsko grijanje. Rukovanje Thermor radijatorima je jednostavno  Modernog su dizajna, zauzimaju malo prostora, a težina je od 5-10 kg ovisno o snazi i  modelu radijatora.

Thermor konvektori ne isušuju zrak, ne podižu prašinu, ekološki je proizvod, pa ga mogu bez problema koristiti osobe sa dišnim tegobama i alergijama.

Uz pravilno rukovanje u odnosu na druge električne sisteme grijanja potrošnja je niža 20-30%.

Thermor radijatori su usklađeni sa važećim normama sigurnosti EU, Sigurni su za korištenje i ne postoji mogućnost ozljeda djece ili starijih osoba. Jednostavni su za održavanje.

Thermor električni konvektori imaju električnu zaštitu  (IP 24 vlage tako da  se mogu koristiti u kupaonicama i ostalim vlažnim prostorima. Thermor konvektori se isporučuju u 3 modela: Thermor Evidence 3, Thermor Soprano Sense 2 i Thermor Amadeus 2.


Thermor Evidence 3
Konvektor Thermor EVIDENCE 3 s elektronskim termostatom omogućuje iznimno preciznu kontrolu sobne temperature te osigurava maksimalnu udobnost i uštedu energije. Thermor EVIDENCE 3 konvektori opremljeni su elektronskim analognim termostatom sa ručnom regulacijom željene temperature. Nemaju mogućnost programiranja. Isporučuju se sa stalkom za pod!
Dimenzije Thermor Evidence 3:
                                500 W: (dxšxv) mm    391x98x461      
                               1000 W: (dxšxv) mm   465x92x461      
                               1500 W: (dxšxv) mm   613x92x461   
                                2000 W: (dxšxv) mm  761x92x461      
                                2500 W: (dxšxv) mm  909x92x461                         


Thermor Soprano Sense 2

Konvektor Thermor SOPRANO SENSE 2 omogućava iznimno preciznu kontrolu sobne temperature te osigurava maksimalnu udobnost i uštedu električne energije u odnosu na ostale načine električnog grijanja. Električni radijator Thermor SOPRANO SENSE 2 je opremljen senzorom prisutnosti te registrira prisutnost i pokret osoba u prostoru.

Radijator Soprano Sense ima precizni elektronski termostat sa digitalnim podešavanjem te programator koji omogućava precizno podešavanje temperature, grijanje prostora i uštedu električne energije. Radijator može raditi u COMFORT (ugodnom) načinu rada, ECO (štednom) načinu rada, FROST FREE (protiv zamrzavanja) načinu rada ili se može koristiti funkcija programiranja kombinacijom COMFORT i ECO načina rada (5 programa) ovisno što korisniku više odgovara. Termostat ima funkciju kalibracije temperature i jednostavan je za korištenje. Senzor za prisutnosti u kombinaciji sa preciznim termostatom povećava funkcionalnost grijanja i udobnost. Programirani i željeni način rada radijatora moguće je zaštititi tj. zaključati kako biste spriječili neovlaštenim osobama izmjenu temperature i programa rada. Isporučuju se sa zidnim nosačima!

Dimenzije Thermor Soprano Sense 2:
1000 W: (dxšxv) mm 539x92x466     
  1500 W: (dxšxv) mm 687x92x466       
2000 W: (dxšxv) mm 835x92x466    

Thermor Amadeus


Električni konvektor Thermor Amadeus opremljen elektronskim termostatom omogućuje iznimno preciznu kontrolu sobne temperature te osigurava maksimalnu udobnost i uštedu energije. Elegantan rešetkasti dizajn sa dodatnom oplatom koja se zagrijava te isijava toplinu još neko vrijeme nakon isključivanja grijača. Štedi električnu energiju do 40% u odnosu na druga električna grijanja. Ima dvostruku funkciju: radijator s konvekcijom + isijavanje. Sadrži pločast aluminijski grijač cijelom površinom. Opremljen je s analognim termostatom i 5 raspoloživih funkcija. Nema mogućnost programiranja.

Dimenzije Thermor Amadeus
                                  1000 W: (dxšxv) mm   517x120x451    
                                  1500 W: (dxšxv) mm   813x120x451  
                                  2000 W: (dxšxv) mm 1035x120x451